Gama point industrial park

Cu seriozitate si sarguinta ne-am dezvoltat sanatos, prin seriozitatea si experienta noastra, prin trainicia constructiilor noastre, dar mai ales prin recomandarile clientilor
nostri, am creat un renume companiei noastre, atat pe plan local cat si pe plan national.

Expertiza noastra din domeniul constructiilor, acumulata in decursul a peste 25 de ani de activitate, ne-a determinat sa ne largim domeniul de activitate. O determinare de a oferi expertiza noastra, din domeniul constructiilor, de a oferi un management al constructiilor eficient si partenerilor nostrii, care isi desfasoara activitatea in parcurile noastre industriale.

Spatii de inchiriat Sibiu

gama construct grup

Gama Point Industrial Park face parte din grupul Gama Construct, companie cu capital exclusiv romanesc, din centrul tarii, amplasata strategic in zona industriala de Est Sibiu, langa autostrada A1 Sibiu-Nadlac, pe strada Stefan cel Mare, nr 166.
Echipa Gama Construct este una complexa, cu peste 100 de colegi, impartiti pe echipe specializate: consultanta, proiectare, constructii civile, structuri metalice-hale industriale sau spatii industriale, servicii de mentenanta.
Principiile de baza ale acesteia se impletesc armonios cu experienta si intelepciunea fondatorilor, precum si cu spiritul inovator si revolutionar al echipei tinere ce administreaza compania astazi.

gama point

Gama Point Industrial Park detine doua parcuri industriale, Gama Point Central si Gama Point United, situate in zona industriala Est a Sibiului.

Parcurile Industriale au o suprafata totala de aproape 100.000 mp, ofera spre inchiriere hale, depozite, birouri, complet amenajate, standard sau built-to-suit pretabile oricarui tip de activitate.

WE BUILT. RENT. MANAGE your business home.

Welcome to a PLACE where everything runs smartly, simply and safely!

Locatie Premium

Gama Point- Rentals in key points.

ADRESA:

Str. Stefan cel Mare, nr. 154, Sibiu, Jud. Sibiu. Zona Industriala Est.

E-mail:

sales@gamapoint.ro

persoana contact

BĂLŢAT ILEANA

Sales & Marketing

  • +40 760 265 265
  • sales@gamapoint.ro

contact

GAMA POINT 2020 Toate drepturile rezervate. Termeni si conditiiPolitica de confidentialitate.